Vores musik

Vores musik

Randers Big Bands repertoire spænder vidt fra de klassiske big band kompositioner af Count Basie, Duke Ellington, Woody Hermann og nyere musik af Thad Jones, Stan Kenton, Bill Holmann, til kompositioner af nulevende komponister som Bob Mintzer og Tom Kubis. Flere af orkestrets talentfulde musikere leverer også fremragende arrangementer til orkestret. Både nyfortolkninger af klassikere som Kai Normann Andersens “Den allersidste dans” (arr. Mimi Barkmann) og helt særegne moderne kompositioner af dirigent Nikolai Bøgelund,  Jesper Riis, og prisbelønnede Live Foyn Friis finder vej ud igennem instrumenterne.

Randers Big Band er på trods af rødderne i swing musikken ikke blege for at berøre de fleste stilarter og kan derfor til enhver tid skræddersy repertoiret til enhver lejlighed, og stiller gerne op i festpåklædning når det er påkrævet. Latin, Rock, Blues, Swing , Bossa, Salsa, Funk, Pop…Randers Big Band har det hele.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAÅrhus Jazzfestival, Ridehuset Juli 2012

Århus Jazzfestival finder sted hvert år midt i Juli, og RBB har de seneste år spillet koncert for fulde huse… Jazzfestivalen er en skøn mulighed for at høre en uformel koncert i festivalens rammer.

OLYMPUS DIGITAL CAMERALive Foyn Friis, Nytårskoncert 2013